ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση κέρδισε το κατάστημα «It’s All Grεεk» στο εμπορικό κέντρο McArthurGlen στο πλαίσιο των φετινών Retail Business Awards, όπου ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο κατάστημα στην κατηγορία εστίασης για το 2019.
Το «It’s all Grεεk» αποτελεί τη νέα πρόταση του Κλάδου Εστίασης του Ομίλου Vivartia στο ελληνικό φαγητό, μια σύγχρονη εκδοχή του παραδοσιακού ψητοπωλείου με πρωταγωνιστή το κοντοσούβλι. Με την υπογραφή του μεγαλύτερου ομίλου εστίασης στη χώρα, το «It’s all Grεεk» σήμερα, 9 περίπου μήνες μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, μετράει ήδη 5 σημεία σε Αθήνα, Ηράκλειο και Κω, ενώ έχει τύχει ενθουσιώδους υποδοχής από το καταναλωτικό κοινό λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές.
Ο Κλάδος Εστίασης του Ομίλου Vivartia με πολύτιμη εμπειρία και σημαντική τεχνογνωσία στην ελληνική και διεθνή αγορά εστίασης, μελετά τις τάσεις, σχεδιάζει και δημιουργεί σύγχρονα, καινοτόμα concepts που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο κατάστημα «It’s All Grεεk» στο Village Park του Ρέντη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:McArthurGlen: Αύξηση των πωλήσεων tax free κατά 16% το 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναθέρμανση στις σχέσεις Μασκ – Τραμπ: Πακέτο 100 εκατ. δολαρίων για να στηρίξει τους Ρεπουμπλικανούς στις ενδιάμεσες εκλογές
- Λόφος Λυκαβηττού: Ανοιχτός τον Δεκαπενταύγουστο – Κλειστός παραμένει ο Φινόπουλου
- Goldman Sachs: Ανεβάζει την πήχη για τις ευρωπαϊκές μετοχές – Βλέπει άνοδο 5,5% στον Stoxx 600
- ΗΠΑ: Υποχώρησαν οι λιανικές πωλήσεις τον Ιούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.