Προσπάθεια να υποβαθμίσει το περιστατικό γύρω από τη μυστηριώδης πτήση του αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα, το οποίο προσγειώθηκε το Σάββατο στην Αθήνα για ανεφοδιασμό. Μάλιστα οι κυβερνητικές πηγές, αναφερόμενοι στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, κάνουν λόγω για θεωρία συνωμοσίας που υιοθετεί η αξιωματική αντιπολίτευση, χωρίς ωστόσο να απαντά στο ερώτημα αν οι επιβαίνοντες του αεροσκάφους πραγματοποίησαν συναντήσεις στις ώρες που το αεροπλάνο παρέμεινε στην Ελλάδα.
«Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.
«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας. Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστηριώδης πτήση κυβερνητικού αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- METRO AEBE: Κορυφαίος εργοδότης και το 2026 από τον Top Employers Institute
- Σαράντης: Στρατηγικό deal με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή προϊόντων στο ελληνικό φαρμακείο
- Νίκος Δένδιας: Συνάντηση με τον Χέγκσεθ στο υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ – Τα θέματα της ατζέντας
- Palantir: Επενδυτικό ενδιαφέρον μετά τη θετική πρόβλεψη για το 2026 – Ο ρόλος της στην κυβέρνηση Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.