ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το αποτέλεσμα θα είναι να ακριβύνουν σημαντικά τα εισαγόμενα από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα προϊόντα και εμπορεύματα.
Το κόστος εισαγωγής και διακίνησής των προϊόντων αυτών στη χώρα μας θα αυξηθεί σημαντικά τόσο εξαιτίας των πρόσθετων χρονοβόρων διαδικασιών τελωνειακού ελέγχου στις οποίες θα υπαχθούν τα προϊόντα αυτά όσο και εξαιτίας της επιβολής εισαγωγικών δασμών.
Η 12σέλιδη εγκύκλιος του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. περιλαμβάνει, συγκεκριμένα, αναλυτικές οδηγίες «προς ενημέρωση και ομοιόμορφη εφαρμογή από όλες τις Τελωνειακές Αρχές και τους οικονομικούς φορείς, για την περίπτωση αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 30.03.2019 χωρίς συμφωνία αποχώρησης και επομένως χωρίς μεταβατική περίοδο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Επαναγορά 20.000 ιδίων μετοχών αξίας 964,8 χιλ. ευρώ
- Γεωργιάδης: Οι πόροι από το Ταμείο Ανάκαμψης, άλλαξαν τα δεδομένα στην υγεία στη χώρα
- Bally’s Intralot: Νέα αγορά 955.000 μετοχών από την Deutsche Bank
- Σημαντικό ορόσημο για την Venture Global: Ξεκινά εμπορικές δραστηριότητες στο Plaquemines LNG στη Λουιζιάνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.