ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται οι 22 συλληφθέντες – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί, θυρίδες και «εγκέφαλοι» της οργάνωσης
Τη Δευτέρα αναμένεται τελικά να απολογηθεί η 30χρονη γυναίκα που κατηγορείται για το θάνατο του ενός έτους παιδιού της στη Βάρκιζα.
Η κατηγορούμενη ζήτησε και έλαβε προθεσμία προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει τους υπερασπιστικούς της ισχυρισμούς, τους οποίους αναμένεται να γνωστοποιήσει στον τακτικό ανακριτή την ερχόμενη εβδομάδα.
Η μητέρα κατηγορείται για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της θανατηφόρου έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο καθώς και το πλημμέλημα του εμπρησμού εξ αμελείας από τον οποίο επήλθε θάνατος.
Το ενάμισι έτους βρέφος έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που σημειώθηκε στο διαμέρισμα. Εκείνη την ώρα η μητέρα του έλειπε από το σπίτι, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, απουσίαζε για αρκετές ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασύλληπτες αποκαλύψεις για το μωρό που απανθρακώθηκε στην Βάρκιζα-Ήταν μόνο του για 7 ώρες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στην μητέρα του άτυχου βρέφους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταμάτης Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
- Προκλητική δήλωση Καραμέρου: «Η κυβέρνηση κάνει βίαιη πλασμαφαίρεση στους πολίτες και δεν τους επιστρέφει το αίμα» (Βίντεο)
- Ευρωαγορές: Rebound καθώς η πτώση του πετρελαίου και οι χαμηλότερες αποδόσεις ομολόγων ενίσχυσαν το κλίμα
- Κωνσταντοπούλου: Η Eπιτροπή Δεοντολογίας ζητά άρση της ασυλίας της από την Ολομέλεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.