ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα βήμα πιο κοντά στην επέκταση της παρουσίας του και σε άλλες χώρες, και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία, έκανε ο Πάνος Γερμανός. Ο γνωστός επιχειρηματίας προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του διαγωνισμού για την απόκτηση της BTC, γνωστή με την μπράντα Vivacom.
Πιστός στο μοντέλο, με το οποίο απέκτησε παρουσία και στην Πολωνία (έχει το 50,3% της τοπικής Play, με 13 εκατομμύρεια συνδρομητές και 22,3% μερίδιο αγοράς), έχει κατέβει στο συγκεκριμένο διαγωνισμό με το γνωστό fund, Third Point. Η συγκεκριμένη συμμαχία αποτελεί ένα δυνατό όπλο στα χέρια του Έλληνα επιχειρηματία, καθώς για τη βουλγαρική εταιρεία ενδιαφέρονται γνωστοί και ουκ ολίγοι ξένοι πολυεθνικοί όμιλοι.
H BTC ιδρύθηκε το 1992 μέσω της διαδικασίας διαχωρισμού των δραστηριοτήτων τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων του πρώην κρατικού μονοπωλίου της Βουλγαρίας. Σήμερα λειτουργεί 2,6 εκατομμύρια γραμμές σταθερής τηλεφωνίας και απασχολεί 10.000 εργαζόμενους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Οι ΗΠΑ ξεμένουν από στόχους στο Ιράν, προειδοποιούν αξιωματούχοι – Μερικοί μπορεί να απαιτούν χερσαία εισβολή
- Πετραλιάς για προϋπολογισμό επιδόσεων: «Η αξιολόγηση κεντρικός πυλώνας του στρατηγικού σχεδιασμού»
- Σύγχρονη χειρουργική επινεφριδίου: Νέα ελάχιστα επεμβατική τεχνική αλλάζει τα δεδομένα
- Στα ύψη οι παγκόσμιες τιμές τροφίμων τον Μάρτιο – Πώς ο πόλεμος στο Ιράν επηρεάζει τη σίτιση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.