ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακά προβλήματα αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν στήσει… ψησταριές έξω από την Βουλή, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας.
Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και καθαρίστριες από το Δρομοκαΐτειο έχουν αποκλείσει τη μια λωρίδα του δρόμου, στο ύψος της εισόδου της Βουλής, πραγματοποιώντας αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με βασικό αίτημα την ανανέωση των συμβάσεων τους.
Ζητούν στον διαγωνισμό που ξεκινά τώρα από το Δρομοκαΐτειο να προωθηθεί η παράταση των συμβάσεων για 50 καθαρίστριες των οποίων λήγουν τέλος Αυγούστου.
Λόγω της ημέρας (Τσικνοπέμπτη), έχουν τοποθετήσει στην άκρη του δρόμου της Βασ. Σοφίας ψησταριές, όπου ψήνουν σουβλάκια, ενώ δίπλα υπάρχει και ένα τραπέζι με κρασιά και αποκριάτικα εδέσματα.
Επίσης, έχουν φέρει πλακάτ με συνθήματα κατά της κυβέρνησης, όπως: «Μασκαράδες αλλά μας λέγατε το 2014 και άλλα σήμερα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο «ραντεβού» στις δικαστικές αίθουσες για ΠΟΕΔΗΝ και Παύλο Πολάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιχμές και ειρωνίες μεταξύ Πολάκη και προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στη Βουλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράκ: Ανεστάλη η λειτουργία του διυλιστηρίου Λανάζ στο Ερμπίλ μετά από επίθεση με drone
- Οδηγία της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Ιράκ προς Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα
- Politico: Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς αλλάζει στάση για τον πόλεμο στο Ιράν
- Σοφία Μητσοτάκη: Δημοσίευσε το boarding pass της επιστροφής της από το Ντουμπάι – «Ελπίζω ότι εδώ ολοκληρώνεται αυτή η αθλιότητα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.