• Πολιτική

    Αιχμές και ειρωνίες μεταξύ Πολάκη και προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στη Βουλη

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης - Μιχάλης Γιαννάκος

    Παύλος Πολάκης – Μιχάλης Γιαννάκος


    Με αιχμές και ειρωνείες μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου ξεκίνησε η συζήτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

    Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΠΟΕΔΗΝ, ειρωνεύτηκε τη δυναμική των κινητοποιήσεων του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία. «Όταν κάναμε εμείς κινητοποιήσεις είχαμε λαό κι όχι δεκαπέντε άτομα, δηλαδή εσύ με πέντε φίλους», ανέφερε προς τον Μιχάλη Γιαννάκο ο Παύλος Πολάκης, οξύνοντας την κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών, παρά το γεγονός πως η  συνεδρίαση είχε λήξει.

    Η προσβολή του αναπληρωτή υπουργού δεν έμεινε αναπάντητη από τον συνδικαλιστή. «Όταν ήσουν εσύ εκεί έξω, η κατάσταση στο σύστημα υγείας, στα νοσοκομεία ήταν καλύτερη, τώρα που έγινες υπουργός, μπάζει», απάντησε ο κ. Γιαννάκος.

    Νωρίτερα, πάντως, η ΠΟΕΔΗΝ είχε δηλώσει πως προχωρά σε αγωγή κατά του αναπληρωτή υπουργού. Ο κ. Γιαννάκος ζητά να του επιδικαστεί το ποσό των 100.000 ευρώ ενώ οι αρκετοί άλλοι συνδικαλιστές το ποσό των 10.000 για τον χαρακτηρισμό «τσολιάς» που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης εναντίον τους.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη: Του ζητάνε το ποσό του δανείου για προσβολή προσωπικότητας 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Τσίπρας καλύπτει πλήρως τον Πολάκη: Κουτσομπολιό η υπόθεση με το δάνειο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεπέρασαν τα σύνορα τα… καμώματα Πολάκη – Τι λένε τα διεθνή μέσα



    ΣΧΟΛΙΑ