ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβάδισμα 14 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στον Γιώργο Πατούλη έναντι της νυν περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου, η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Δημοκρατία» αναφορικά με την μάχη της Περιφέρειας Αττικής.
Στη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τις 13 έως τις 18 Φεβρουαρίου, στο ερώτημα αν είχαμε εκλογές αυτήν την Κυριακή ποιον θα ψηφίζατε ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει 34%, η κυρία Δούρου 20%, ο κ. Σγουρός 15%, ο κ. Παναγιώταρος 8%, ο κ. Πρωτούλης 5,5%, ενώ ένα ποσοστό 17,5% δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.
Μάλιστα, η διαφορά απογειώνεται στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε μεταξύ του Πατούλη και της Δούρου. Το 43% επιλέγει τον κ. Πατούλη έναντι ενός ποσοστού μόλις 22% που συγκεντρώνει η κυρία Δούρου.
Ο κ. Πατούλης προηγείται και στην παράσταση νίκης, μια και το 32% υποστηρίζει ότι θα εκλεγεί περιφερειάρχης, έναντι 13% της Δούρου και μόλις 5% του Σγουρού.
Στο ερώτημα αν οι πολίτες πιστεύουν ότι πρέπει να επανεκλεγεί η κυρία Δούρου ή άλλος υποψήφιος, το 67% των πολιτών επιθυμεί την αποχώρηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μόλις το 17% πιστεύει ότι πρέπει να επανεκλεγεί.
Μάλιστα, οι πολίτες θεωρούν «αποτυχημένη» την παρουσία της κυρίας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς στο ερώτημα αν η Περιφέρεια Αττικής έχει κάνει τα τελευταία χρόνια περισσότερα, λιγότερα ή όσα περιμένατε οι πολίτες απαντούν: Λιγότερα 70%, όσα περίμεναν μόλις 17%, περισσότερα ένα 5%, ενώ το 8% δεν ξέρει ή δεν απαντά.
Τέλος, στο ερώτημα αν είστε ικανοποιημένοι από τη δράση της κυρίας Δούρου ως περιφερειάρχου, το 48% απαντά “καθόλου”, το 28% “λίγο”, ενώ “αρκετά” απαντά το 12% και “πολύ” μόλις το 3%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πολάκης και δημοσκοπήσεις παίζουν με τα νεύρα του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσκόπηση Kapa Research: Διανύουμε ακόμη βαθειά κρίση λένε οι 6 στους 10 Έλληνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O αχρείαστος πόλεμος Δένδια-Δούκα, η δραματική σύσκεψη στο Μαξίμου, τα fake για την Κίμπερλι και η ελληνική σημαία σε τουρκικά λιμάνια
- Robin Energy (Πέτρος Παναγιωτίδης): Θα συγκεντρώσει 7 εκατ. δολάρια δίδοντας μετοχές προς 1,07 δολάρια
- Ελληνικό: Ανάμεσα σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΚΤΕΡ και ΕΡΕΤΒΟ η «μάχη» για τις κατοικίες του Park Rise
- Χρηματιστήριο: Τι κρύβει ο Νοέμβριος για Στάσση, Παπαλεξόπουλο, Μυλωνά και Κόκκαλη