ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακρωτηριασμένο και με πολλά εγκαύματα εντοπίστηκε το πτώμα ενός νεαρού άνδρα που βρέθηκε στον παράδρομο της εθνικής οδού κοντά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Κάστρο Βοιωτίας.
Το πτώμα του νεαρού, σύμφωνα με το lamiareport.gr, εντόπισαν αστυνομικοί της Τροχαίας Λιβαδειάς που περιπολούσαν στην περιοχή του Κάστρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport, το πτώμα έφερε πολλαπλά εγκαύματα, είχε ακρωτηριαστεί το άνω αριστερό άκρο και είχε μια μεγάλη τρύπα στη γάμπα του δεξιού ποδιού.
Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός, περίπου 25-30 ετών, πήγε μαζί με άλλους ομοεθνείς του να κλέψουν τον υποσταθμό της ΔΕΗ και κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα με αποτέλεσμα να πεθάνει. Η σορός θα μεταφερθεί στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μίνα Αρναούτη: Το μήνυμά της για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη: «Σαν σήμερα…»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε το αυτοκίνητο των 4 αγνοουμένων-Ανέσυραν δύο σορούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Δεύτερη ημέρα απωλειών καθώς οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν οδηγούνται σε κατάρρευση
- Πετρέλαιο: Άνοδος έπειτα από αμφιβολίες για συμφωνία ειρήνης στη Μέση Ανατολή – Στα 98 δολάρια το βαρέλι Brent
- Σχέδιο-μαμούθ για συγχώνευση Deutsche Telekom και T-Mobile, το μεγαλύτερο deal M&S στην ιστορία
- Moody’s: Αναβαθμίσεις και «σκιές» στα ελληνικά τραπεζικά outlook μετά το νέο πλαίσιο της ΕΕ – Πειραιώς σε άνοδο, πιέσεις σε Eurobank και Εθνική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.