ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Pantelakis Securities για τράπεζες: «Περισσότερα καύσιμα» για ράλι των μετοχών τους – Νέες τιμές στόχοι
Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι, μετά την από 16 Μαρτίου 2016 μείωση των επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, προχωρεί από την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 σε περιορισμένη μείωση, κατά μέσο όρο 0,02 της μονάδας, των επιτοκίων καταθέσεών της.
Επισημαίνεται ότι η μείωση του βασικού επιτοκίου της ΕΚΤ, κατά 0,05 της μονάδας, έχει ήδη ενσωματωθεί στα επιτόκια των δανειακών και καταθετικών λογαριασμών που συμβατικά συνδέονται με αυτό.
Αναλυτική πληροφόρηση, αναφορικά με τα επιτόκια καταθέσεων και δανείων σε ισχύ, παρέχεται στα καταστήματα και την ιστοσελίδα της τράπεζας.
Διαβάστε ακόμα:
http://www.mononews.gr/i-anonymous-chtipisan-tin-trapeza-tis-ellados-video/42449
Διαβάστε ακόμα:
http://www.mononews.gr/kiriakos-skouras-nea-project-ilopiounte-sto-the-ranch/42389
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Σπάει τις 2.050 – Πιέσεις στην Coca Cola, ποια small caps ξεχωρίζουν
- Ο Πειραιάς στο «μικροσκόπιο» των ΗΠΑ για να ελέγξει την κινεζική επιρροή – Ο ρόλος της COSCO και τα επόμενα βήματα
- Κατερίνα Καινούργιου: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν έγκυο (video)
- Νίκος Χαρδαλιάς από Ελληνικό – Αργυρούπολη: «Δίνουμε οριστικό τέλος στις αναβολές, μετατρέπουμε τις εξαγγελίες σε απτά έργα»
