ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πολιτικά ηλίθιος ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό; Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε, δηλαδή, να πιστεύουμε, δεν είναι θεσμός. Απαγορεύεται να επέμβει ο κ. Βούτσης θεσμικά σε οτιδήποτε κοινοβουλευτικό» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.
«Πρέπει να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Βούτση. Ελπίζω να γίνει, γιατί πρέπει να πάρει ένα μήνυμα ο κ. Βούτσης. Ο κ. Βούτσης και η παρέα του δίνουν πόνο στη Δημοκρατία» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εταιρεία ενοικιάσεως βουλευτών έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Καμμένος καλεί Παπαχριστόπουλο και Κουίκ να παραδώσουν την έδρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Πρωτοφανείς ευτελισμός τα παρακάλια του Βούτση στον Παπαχριστόπουλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ένας «πανικόβλητος» αγώνας για βαρέλια κυριεύει την παγκόσμια αγορά πετρελαίου
- Ακριβότερο έως και 9,3% το φετινό πασχαλινό τραπέζι
- Τραμπ: Απειλεί με αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο των συνομιλιών με το Ιράν
- Πούτιν σε Πεζεσκιάν: Η Ρωσία έτοιμη να αναλάβει διαμεσολάβηση για τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.