• Πολιτική

    Ο Καμμένος καλεί Παπαχριστόπουλο και Κουίκ να παραδώσουν την έδρα

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος μιλάει στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση


    Κάλεσμα στον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει την έδρα του αλλά και στον Τέρενς Κουίκ ως αντικαταστάτη του απευθύνει ο Πάνος Καμμένος.

    «Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια τη παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

    Υπενθυμίζεται πως με παρέμβαση του Νίκου Βούτση, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος αναμενόταν να υποβάλει την παραίτησή του την Παρασκευή, πείστηκε να παραμείνει στη θέση του. Η παραίτησή του θα οδηγούσε στο Κοινοβούλιο τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αποτελεί πλέον ξένο σώμα για τους ΑΝΕΛ,  με τους οποίους ήταν υποψήφιος βουλευτής.

    Νωρίτερα πάντως, ο κ. Καμμένος προχώρησε σε μια άλλη, αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανεβάζοντας ένα βίντεο με μια περίληψ από το έργο του Ρίτσαρντ Μπαχ “Ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβιγκστον”…



    ΣΧΟΛΙΑ