ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μεγάλο στοίχημα για την Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ξεκινά η δημοπράτηση για το μητροπολιτικό πάρκο «AENAON» στον Φαληρικό Όρμο
Έως το Πάσχα αναμένεται να είναι έτοιμη η νέα Λεωφόρος Ποσειδώνος. Οι εργασίες που θα γίνουν στη συνέχεια αφορούν στην κατεδάφιση της υφιστάμενης Λεωφόρου και τη σταδιακή ένωση της Καλλιθέας και του Μοσχάτου με τη θάλασσα.
Παράλληλα θα ξεκινήσει και η κατασκευή του οικολογικού πάρκου έκτασης 220 στρεμμάτων.
Τα εν λόγω έργα όταν ολοκληρωθούν θα αλλάξουν το πρόσωπο της Αθηναϊκής Ριβιέρας με στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου τουριστικού ρεύματος.
Στόχος επίσης είναι να «ζωντανέψουν« και πάλι οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, (30.000 τμ) ανάμεσά τους και το ανοιχτό γήπεδο του Beach Volley με περισσότερες από 6.000 θέσεις, που μπορεί να μετατραπεί σε ανοιχτό θέατρο στο «Ηρώδειο της παραλίας».
Η ανάπλαση δίπλα από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τη μαρίνα του Φλοίσβου, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της μαρίνας του Αλίμου, της μεγαλύτερης της Ν/Α Μεσογείου και της ανάπλασης της ακτογραμμής του δήμου Αλίμου, θα δημιουργήσει ένα ενιαίο παραλιακό μέτωπο, πόλο τουριστικής έλξης, που θα ξεκινάει από το Μοσχάτο και θα καταλήγει στον Άγιο Κοσμά.
Δείτε εναέρια πλάνα του notia.gr από την περιοχή:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ακρόπολη «αγνώστου ιδιοκτήτη»! Ελληνικά ευτράπελα στη διάρκεια της κτηματογράφησης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρτόσημο στην AirBnB: Πότε επιβάλλεται και πότε όχι στις βραχυχρόνιες μισθώσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι κινήσεις της Eurobank και η στάση των αγορών – Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Απέτισε φόρο τιμής στον Τσάρλι Κερκ – Η χήρα του ακτιβιστή συγχωρεί τον δολοφόνο
- Καιρός: Υποχωρούν οι άνεμοι – Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Προβληματισμένος ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας
- Μόδα: δικαστήρια, επιδείξεις, συγχωνεύσεις και μουσικές καρέκλες στους ρόλους ηγεσίας
