ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ανατολικά – νοτιοανατολικά της Ρόδου, γύρω στις 16:30, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Γεωλογικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 59 χιλιόμετρα νότια – νοτιοανατολικά της πόλης της Ρόδου. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα.
Κατά το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,2 Ρίχτερ.
Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στη Ρόδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρόδος: Δικηγόρος κατηγορείται για απάτη με επενδύσεις στη Νότια Αφρική
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος Ρομά για το βιασμό της 19χρονης ΑμΕΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Κουμπενάς: Είμαστε αισιόδοξοι για την κρουαζιέρα παρά την αύξηση του κόστους κατά 16%
- Ρωσικό drone χτύπησε καμινάδα ενέργειας στην Εσθονία
- Νέο νομοσχέδιο για το κληρονομικό: Τι αλλάζει στις διαθήκες και από πότε – Τι θα ισχύει με τις υπάρχουσες
- Latsco LNG (Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης): Ολοκληρώθηκε ο δεξαμενισμός του Hellas Diana
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.