Συνελήφθη, το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο του Χίθροου, ο 24χρονος γιος του Λάιονελ Ρίτσι, Μάιλς, αφού φέρεται ότι δήλωσε πως έχει βόμβα μαζί του την οποία και θα ενεργοποιούσε κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ επιτέθηκε και σε έναν φρουρό ασφαλείας.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε στην Dailymail ότι «το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ένας 24χρονος συνελήφθη για την διασπορά ψευδών πληροφοριών που αφορούσαν μία φάρσα για βόμβα στο αεροδρόμιο Χίθροου», χωρίς να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον γιο του τραγουδιστή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Μάιλς άρχισε να αφηνιάζει, όταν του αρνήθηκαν να μπει σε πτήση και δήλωσε ότι θα ενεργοποιήσει βόμβα.
Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά τις έρευνες των αρχών του αεροδρομίου.
Ο Μάιλς είναι ένα από τα δύο παιδιά του Ρίτσι από τον γάμο του με την χορεύτρια Ντάιαν Αλεξάντερ. Το ζευγάρι χώρισε όταν ο Μάιλς ήταν 8 και η αδελφή του Σοφία, 4 ετών.
https://www.instagram.com/p/Bsq9MuRAhTh/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αν είστε γεννημένοι αυτούς τους μήνες, έχετε περισσότερες πιθανότητες να γίνετε πλούσιοι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Brad Pitt – Charlize Theron: Το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μισθούς πείνας για τις εργαζόμενες που φτιάχνουν τα T-shirts των Spice Girls
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open
- Eurobank: Γιατί η τράπεζα πάει και στο Χρηματιστήριο της Κύπρου
- Γιατί ο Κ.Μ. πήρε το όπλο του, το παρασκήνιο της κρίσης, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση και γιατί οι Λίβυοι είναι.. διπρόσωποι
- Metlen: Θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον φέρνει η ανταλλαγή μετοχών
