Συνελήφθη, το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο του Χίθροου, ο 24χρονος γιος του Λάιονελ Ρίτσι, Μάιλς, αφού φέρεται ότι δήλωσε πως έχει βόμβα μαζί του την οποία και θα ενεργοποιούσε κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ επιτέθηκε και σε έναν φρουρό ασφαλείας.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε στην Dailymail ότι «το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ένας 24χρονος συνελήφθη για την διασπορά ψευδών πληροφοριών που αφορούσαν μία φάρσα για βόμβα στο αεροδρόμιο Χίθροου», χωρίς να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον γιο του τραγουδιστή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Μάιλς άρχισε να αφηνιάζει, όταν του αρνήθηκαν να μπει σε πτήση και δήλωσε ότι θα ενεργοποιήσει βόμβα.
Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά τις έρευνες των αρχών του αεροδρομίου.
Ο Μάιλς είναι ένα από τα δύο παιδιά του Ρίτσι από τον γάμο του με την χορεύτρια Ντάιαν Αλεξάντερ. Το ζευγάρι χώρισε όταν ο Μάιλς ήταν 8 και η αδελφή του Σοφία, 4 ετών.
https://www.instagram.com/p/Bsq9MuRAhTh/
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.