ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα η ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών. Αναλυτικότερα, την Δευτέρα και την Τρίτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων για τη Συμφωνία. Θα ακολουθήσει την Τετάρτη και την Πέμπτη η σχετική συζήτηση στη Βουλή, με σκοπό την Πέμπτη το βράδυ να γίνει η ψηφοφορία για την επικύρωση ή μη της Συμφωνίας.
Βέβαια, ενδέχεται να συνεδριάσει και την Παρασκευή η ολομέλεια είτε γιατί μπορεί να μην έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ομιλητών μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, είτε λόγω κάποιας άλλης πολιτικής εξέλιξης.
Ο προγραμματισμός είναι υπό την αίρεση ενδεχόμενης κατάθεσης πρότασης μομφής από Ν.Δ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάνος Καμμένος και Σπύρος Δανέλλης στην Επιτροπή της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε ο Σπ. Λυκούδης από αντιπρόεδρος της Βουλής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βουλή: Στην τελική ευθεία η συμφωνία των Πρεσπών-Όλo το κείμενο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Οι Αμερικάνοι είπαν όχι στον πόλεμο» – Πώς είδε η Τεχεράνη τα εκλογικά αποτελέσματα στις ΗΠΑ
- Δείτε το χρόνο σαν βασιλιάδες – Ιστορικό ρολόι 400 ετών σε δημοπρασία
- Motor Oil: Διανομή προσωρινού μερίσματος €0,55 ανά μετοχή
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Αυτοί είναι οι Ελληναμερικανοί που εκλέγονται στο Κογκρέσο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.