ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται το μαρτύριο του νεαρού με αυτισμό που εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και 7 μήνες μόνιμα δεμένος και καθηλωμένος σε κρεβάτι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο».
Παρότι το θέμα έχει λάβει μεγάλη έκταση μετά την δημοσιοποίησή του, ενώ είχε αποφασιστεί η μεταφορά του νεαρού σε οικοτροφείο για αυτιστικά παιδιά στην Κόρινθο,αυτό δεν συνέβη ποτέ με αποτέλεσμα το παιδί να εξακολουθεί να βρίσκεται στο «Δρομοκαΐτειο» δεμένο στο κρεβάτι.
Οι θεράποντες ιατροί απηύθυναν επιστολή στον Εισαγγελέα που λένε ότι κινδυνεύει η ζωή του.
Στη σχετική ανακοίνωση από το Δ.Σ των εργαζομένων του νοσοκομείου αναφέρεται χαρακτηριστικά:
Επτά μήνες τώρα νοσηλεύεται 22χρονος με αυτισμό μόνιμα καθηλωμένος στο κρεβάτι του. Οι θεράποντες ιατροί απηύθυναν επιστολή στον εισαγγελέα που λένε ότι κινδυνεύει η ζωή του.
Οι Νοσηλευτές ειδικά οι άνδρες επτά μήνες τώρα δεν κάνουν άλλη δουλειά παρά να τρώνε ξύλο, να λύνουν και να δένουν το αυτιστικό παιδί που κινδυνεύει να σκοτωθεί από αυτοτραυματισμό!!!
Ποιος θα πάει φυλακή εάν συμβεί κάτι κακό στο παιδί; Το Υπουργείο Υγείας, η Διοίκηση ή οι Νοσηλευτές;
Δύο Νοσηλευτές κάνουν βάρδια σε κάθε Νοσηλευτικό τμήμα που είναι περιπτεριακού τύπου, απομακρυσμένα το ένα από το άλλο με 30 ασθενείς, πολλοί εξ αυτών των ασθενών είναι μη αμιγώς ψυχιατρικά περιστατικά.
Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται επίσης ότι, «οι Μονάδες αποϊδρυματοποίησης – αποασυλοποίησης των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από Κράτος και Ευρωπαϊκή Ένωση περνάνε από face control τους ασθενείς. Όποιος δεν τους κάνει, με τη διαδικασία των εισαγγελικών εντολών, τον ξεφορτώνονται στο Δρομοκαΐτειο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στάση εργασίας και διακοπή της εφημερίας την Δευτέρα στο «Δρομοκαΐτειο»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Συνελήφθη 34χρονος που διέπραξε οκτώ ληστείες μέσα σε ένα δίμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως: Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
- Χίος: Επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών μεταναστών με επιβεβαιωμένους 14 νεκρούς (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.