ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι, το μεσημέρι της Δευτερας στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτη Αθηνών, με την ταφή του να γίνεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Η κηδεία δεν έγινε δημοσία δαπάνη διότι, όπως αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών, γίνεται σεβαστή σχετική επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος.
Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, και η ηγεσία της ΝΔ με τον αρχηγό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τους πρώην προέδρους, Κώστα Καραμανλή, και Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μπέρδεμα(;) με Κόκκαλη: Άγνωστο εάν διεγράφη ή ανεξαρτητοποιήθηκε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος με δάκρυα στα μάτια: Φεύγω με το κεφάλι ψηλά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Έτοιμος για «ενεργειακή εκεχειρία» με τη Ρωσία – Ανοιχτός σε τριμερή με Τραμπ και Πούτιν
- Wall Street: Πιέσεις σε Dow Jones και S&P 500 από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο – Σε νέο ρεκόρ έκλεισε ο Nasdaq
- Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα πάρει αυτοδυναμία και βάζω και στοίχημα, ούτε μία στο τρισεκατομμύριο συγκυβέρνηση με Βελόπουλο
- Κομισιόν: Σχέδιο για υποχρεωτικές μειώσεις στην κατανάλωση ρεύματος σε περίπτωση κρίσης


















Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.