ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 7 Ιανουαρίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε έξι αγώνες από τα Κύπελλα Αγγλίας και Γαλλίας, το Μεξικό και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5-6 και με 10,50 ευρώ κέρδισε 47.542,31 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε τέσσερις κούρσες) σε ιπποδρομία από το Kenilworth, ένας νικητής από την Κέρκυρα κέρδισε 3.439 ευρώ και ένας νικητής από το Χαλάνδρι κέρδισε 1.719,60 ευρώ.
Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε έξι κούρσες) σε ιπποδρομία από το Kenilworth, ένας νικητής από το Παγκράτι κέρδισε 5.737 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στα χέρια της Αρχής για το Ξέπλυμα… «στοιχηματζής» επίτροπος σχολείων – Έπαιρνε χρήματα σχολείων και τα έκανε … ακίνητα και τυχερά παιχνίδια
- Η φοβερή ιστορία με τον Ανδρέα και τα Σκόπια, τι τρέχει με Λοβέρδο και ΝΔ, η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου, η σύγκρουση στο Ελληνοαμερικανικό και τι κάνει η ΕΥΠ
- Προβατίνα-Gate και το μεγάλο πρόστιμο
- Τι λένε τώρα οι πονηροί για Τράμπ και μετοχές, η νέα στρατηγική Ψάλτη, η αγωνία Τανισκίδη, το μυστικό ραντεβού στο ΜΜ, το παρασκήνιο με Ιβάν και Μυστακίδη, και ο Αίαντας Βαρδινογιάννης
