ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρώτη επίσημη εμφάνιση για το νέο έτος έκαναν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ οι οποίοι συνόδευσαν την βασίλισσα Ελισάβετ στην εκκλησία στο Σάντριγκαμ. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε ένα μπλε φόρεμα Alessandra Rich και ένα γαλάζιο παλτό με κουμπιά του brand Catherine Walker κλέβοντας τις εντυπώσεις.
Μάλιστα, το outfit συνδύασε με ένα ασορτί headband και το ολοκλήρωσε με μπλε γόβες του οίκου Prada και ένα clutch Jimmy Choo.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγός της, Ουίλιαμ χαιρέτισαν το πλήθος που τους υποδέχτηκε με λουλούδια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκι στο χιονισμένο Χαλάνδρι έκανε ο Πάνος Βλάχος (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Απολαμβάνει τα χιόνια με τα παιδιά της (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγκαν Μαρκλ και Κάιλι Τζένερ με το ίδιο φόρεμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.