Η ιταλική κυβέρνηση θα συναντηθεί αργότερα τη Δευτέρα και θα δημοσιεύσει διάταγμα με στόχο «να κρατήσει υπό έλεγχο την κατάσταση» στη τράπεζα Banca Carige, ανέφερε κυβερνητική πηγή στο Reuters.
Υπουργοί της κυβέρνησης έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε υπουργικό συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας, σημείωσε η πηγή.
Την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα όρισε προσωρινή διοίκηση στην ιταλική τράπεζα μετά την αποτυχία άντλησης κεφαλαίων από την αγορά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αιφνιδιαστική παραίτηση του προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τράπεζα της Ελλάδος: Οι νέες προσλήψεις που έρχονται, οι αυξήσεις αποδοχών και το επίδομα… σίτισης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο άλμα 8% στο πετρέλαιο, στα 110 δολάρια το Brent μετά τις επιθετικές δηλώσεις Τραμπ ότι το Ιράν πρέπει να συνάψει συμφωνία «προτού να είναι πολύ αργά» (Live upd)
- Αλέξης Τσίπρας: Έπρεπε να είχα κλείσει τις τράπεζες μια μέρα μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ
- Αποκλειστικό: Clawback – «Μετωπική» PIF με Ά. Γεωργιάδη και Κ. Πιερρακάκη στην αμερικανική πρεσβεία
- O χαμός με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ανασχηματισμός, οι υποψήφιοι κι ένα ραντεβού του ΚΜ, η γαλάζια ναυμαχία στο λιμάνι και τα παιδικά βιβλία του Τασούλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.