Ρεπόρτερ της ΕΡΤ μπερδεύτηκε κατά την ώρα του Ρεπορτάζ στην Μαλακάσα, ενόψει του επικείμενου χιονιά, και μας χάρισε μια μοναδική ατάκα: Θέλοντας να πει πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να μην κλείσει η εθνική οδός, είπε το εντελώς αντίθετο: ότι δηλαδή στόχος της κινητοποίησης του μηχανισμού είναι να μην μείνει κανένας δρόμος… ανοικτός.
Και βέβαια δεν είναι αυτός ο στόχος και είναι σίγουρο ότι ο δήμος Ωρωπού όπως και οι υπηρεσίες όλες του αυτοκινητόδρομου θα είναι σε επιφυλακή για να μείνει ανοικτό το κομμάτι αυτό του αυτοκινητόδρομου Αθήνας-Λαμίας.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QW6c3eiHISg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τρίτη λόγω χιονιά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε θα χιονίσει στο κέντρο της Αθήνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουρές και καθυστερήσεις στο Τελωνείο Ευζώνων, στο ρεύμα εξόδου από την Ελλάδα
- Ιράν: Προαναγγέλλει βίντεο του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ – Οι φήμες για την υγεία του
- Σκέρτσος: Δεν προκύπτει ότι 7 στους 10 Έλληνες έχουν καταθέσεις κάτω από 1.000 ευρώ
- Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ τη Δευτέρα – Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.