ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ακόμη gala του My Style Rocks προβλήθηκε την Κυριακή και μια παίκτρια αποχώρησε. Τα κορίτσια έπρεπε να εμπνευστούν από διάσημα super models, ενώ guest κριτής ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα. Οι παίκτριες δεν εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με τις επιλογές τους, ωστόσο, κάποιες ξεχώρισαν. Στο τέλος της βραδιάς, ως καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, κερδίζοντας τα 2.500 ευρώ.
Υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν οι Πατρίτσια, Κωνσταντίνα, Κόνυ καθώς και η Ρόζα, η οποία είχε πέναλτι μέσα στην εβδομάδα. Η κριτική επιτροπή τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας η Πατρίτσια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έξαλλη παίκτρια του My Style Rocks με τους κριτές – Τι συνέβη (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 7 Ιανουαρίου)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πικάντικες» αποκαλύψεις για παίκτες του Power of Love: Ποιος έχει παιδί και ποιος συμμετείχε σε «ροζ» ταινία;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλειστηριασμοί: Τι έφεραν για Καπνική Μιχαηλίδης, Παζαρόπουλο και Βωβό
- Bloomberg για νέο πακέτο στήριξης: Σε τροχιά σταθερότητας η Ελλάδα μετά από την 10ετή κρίση χρέους
- Τσιάρας: Zήτησε άρση της ασυλίας του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- ΕΛΣΤΑΤ: Κατέβηκε στα 362,9 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος το 4ο τρίμηνο του 2025
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.