• LIFE&STYLE

    «Πικάντικες» αποκαλύψεις για παίκτες του Power of Love: Ποιος έχει παιδί και ποιος συμμετείχε σε «ροζ» ταινία;

    • NewsRoom


    Στο προσκήνιο έρχονται λεπτομέρειες για τη νέα «φουρνιά» παικτών του Power of Love 2 οι οποίοι ως φαίνεται κρατούν καλά κρυμμένα – τουλάχιστον προς το παρόν – μυστικά για τη ζωή τους.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso δύο συγκεκριμένοι παίκτες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον λόγω του… παρελθόντος τους το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλύψει.

    Ένας εξ αυτών, όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει αποκτήσει ένα παιδί με άγνωστη σύντροφο, γεγονός που ο ίδιος προσπαθεί να κρύψει με… νύχια και με δόντια από τους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές του.

    Μέχρι στιγμής ο ίδιος εντός παιχνιδιού έχει κρατήσει ένα αρκετά σοβαρό και χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας να μην εκτεθεί. Όσο για το παρελθόν του, ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος…

    Όσο για τον δεύτερο παίκτη του Power of Love που αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τη ζωή του, είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς άνδρες που έχουν μπει στο παιχνίδι. Γυμνάζεται τακτικά για να διατηρείται σε φόρμα, είναι νέος και ωραίος.

    Ο ίδιος σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.  Φυσικά από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι της αγάπης δεν έχει αποκαλύψει αυτό το μυστικό και ως φαίνεται δεν προτίθεται να το κάνει. Εκτός και εάν τον προλάβουν οι εξελίξεις… και όσοι γνωρίζουν το εν λόγω μυστικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αισθησιακή η Μαρία-Ολυμπία στην ιταλική Vogue (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ