ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για σκευωρία συκοφαντίας έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, για την υπόθεση Novartis, μετά και τα όσα αποκάλυψε ο μέχρι πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας, Νίκος Μανιαδάκης, στο protothema.gr για τις πιέσεις που δεχόταν να ενοχοποιήσει τόσο εκείνον, όσο και τους Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Στουρνάρα.
«Είχα πει ότι επρόκειτο για τη χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας και σπίλωσης που έχει υπάρξει ποτέ. Τώρα αρχίζει αυτό να επιβεβαιώνεται πλήρως. Είχα πει ότι θα τους πάω ως το τέλος. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί», ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο κ.Σαμαράς.
Είχα πει ότι επρόκειτο για τη χειρότερη σκευωρία συκοφαντίας και σπίλωσης που έχει υπάρξει ποτέ. Τώρα αρχίζει αυτό να επιβεβαιώνεται πλήρως…
Είχα πει ότι "θα τους πάω ως το τέλος". Τώρα όλοι καταλαβαίνουν γιατί…— Σαμαράς Αντώνης (@samaras_antonis) January 2, 2019
Ο Νίκος Μανιαδάκης στη συνέντευξη που έδωσε στο protothema.gr ισχυρίστηκε: «Μου ασκούνται ξεκάθαρες πιέσεις προκειμένου να παραδεχτώ εγώ ενοχές πολιτικών προσώπων τα οποία ουδέποτε γνωρίζω αν έχουν κάνει ή δεν έχουν κάνει ή οτιδήποτε έχουν κάνει» υποστηρίζει ο κ. Μανιαδάκης, κάνοντας λόγο για τρία πολιτικά πρόσωπα.
Και συνεχίζει ο μέχρι πρότινος προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis με την κωδική ονομασία «Γιάννης Αναστασίου»: «Σε πολλές από τις περιπτώσεις που με πίεζαν οι εισαγγελείς όταν οι μάρτυρες έλεγαν ότι δωροδοκούμαι με ρωτούσαν μετά αν ήξερα αν έχουν δωροδοκηθεί οι πολιτικοί και μήπως εγώ δωροδοκούμουν για λογαριασμό των πολιτικών». «Οι τρεις συγκεκριμένοι πολιτικοί;» τον ρωτάμε. «Ναι» είναι η μονολεκτική απάντηση του κ. Νίκου Μανιαδάκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβες Μανιαδάκη: Με πιέζουν για να ενοχοποιήσω Σαμαρά, Γεωργιάδη και Στουρνάρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδ. Γεωργιάδης στο mononews: Θα ζητήσω εξαίρεση της Εισαγγελέως κ. Τουλουπάκη από την υπόθεση Novartis
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
- Nick Candy: Όλη η ιστορία του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα που πούλησε το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο
- Ποιες είναι οι βαριές κατηγορίες που βαραίνουν υπουργούς – Αναβρασμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.