ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ένα tweet και αρκετή ποιητική διάθεση καλωσόρισε το 2019 ο πρώην υπουργός Νίκος Κοτζιάς, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το νέο έτος. Πρόκειται άλλωστε για μια αγαπημένη συνήθεια του πρώην υπουργού, ο οποίος κάθε πρώτη του μήνα εύχεται με στίχους στους ακολούθους του.
Στο πρωτοχρονιάτικο ποιητικό tweet του για το 2019 ο κ. Κοτζιάς αναφέρει:
«Tρυφερή αύρα διαπερνά τις χορδές της ψυχής. Ψιθυρίζει το τραγούδι της νέας χρονιάς. Οι νευρώνες και η καρδιά πάλλονται στους ρυθμούς αισιοδοξίας με ένα ατέλειωτο μυστικό χαμόγελο στα χείλη: Είμαστε αισιόδοξοι, δεν υποχωρούμε, δεν παραδινόμαστε, προχωράμε. Καλή νέα χρονιά»
TPYΦEPH AYPA ΔIAΠEPNA TIΣ XOPΔEΣ THΣ ΨYXHΣ. ΨIΘYPIZEI TO TPAΓOYΔI THΣ NEAΣ XPONIAΣ. OI NEYPΩNEΣ KAI H KAPΔIA ΠAΛΛONTAI ΣTOYΣ PYΘMOYΣ AIΣIOΔOΞIAΣ ME ENA ATEΛEIΩTO MYΣTIKO XAMOΓEΛO ΣTA XEIΛH: EIMAΣTE AIΣIOΔOΞOI, ΔEN YΠOXΩPOYME, ΔEN ΠAPAΔINOMAΣTE, ΠPOXΩPAME. KAΛH NEA XPONIA
— Nikos Kotzias (@NikosKotzias) December 31, 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Το 2019 θα είναι η χρονιά της αναγέννησης της πατρίδας μας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι βέβαιος πως το 2019 η Ελλάδα θα υπερβεί τον λαϊκισμό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φ. Γεννηματά: Το 2019 μπορεί να είναι η χρονιά μας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει αίτημα για συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές
- Υπουργείο Παιδείας: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι διαδικασίες εισαγωγής για Πειραματικά, Πρότυπα, Εκκλησιαστικά και ΔΗΜ.Ω.Σ.
- Ίλυδα: Αύξηση 16% στα καθαρά κέρδη το 2025 – Στα 6,26 εκατ. ευρώ τα EBITDA
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας με κράτησε για αρκετές μέρες στον Ευαγγελισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.