ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων των Χριστουγέννων με την ουρά στον αυτοκινητόδρομο Λαμίας – Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα να φτάνει τα 15 χιλιόμετρα.
Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται από 75ο χλμ έως το 90ο χλμ και ειδικότερα στο κομμάτι από Θήβα μέχρι τη γέφυρα της Ριτσώνας, όπου εκτελούνται έργα και στενεύει ο δρόμος.
Η τροχαία είναι στο πόδι και ήδη κάνει παρεμβάσεις σε κομβικά σημεία διοχετεύοντας αυτοκίνητα από παρακαμπτηρίους για την αποσυμφόρηση της εθνικής οδού.
Μάλιστα στα διόδια της Θήβας από τις 8:00′ το βράδυ τα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι οδηγοί που επιστρέφουν στην Αθήνα θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με πάρα πολύ υπομονή.
Το πρόβλημα κοντά στη γέφυρα της Ριτσώνας είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα και όσο οι ώρες περνούσαν στο σημείο αυτό δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρήτη: Κρίσιμες ώρες για βρέφος 6μηνών που υπέστη ανακοπή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύελλα αντιδράσεων με το πρωινό του Σαλβίνι – Η φωτογραφία στο Instagram που προκάλεσε σάλο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διακοπή κυκλοφορίας στην Πάρνηθα λόγω χιονόπτωσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εγκρίθηκε η αναβάθμιση 38 F-16 σε Viper
- OpenAI: Αγωγή από την εγκυκλοπαίδεια Britannica για την εκπαίδευση του ChatGPT – Κάνει λόγο για «κανιβαλισμό»
- Arctic Metagaz: Το ημιβυθισμένο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που πλέει ακυβέρνητο στη Μεσόγειο με χιλιάδες τόνους LNG (βιντεο)
- Load Line Marine (Γιώργος Σουραβλάς): Αγόρασε το Starlight Trader και είναι το 19ο του στόλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.