ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Σικελία, κοντά στο πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, την Αίτνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανέφερε το BBC επικαλούμενο ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03.19 τα ξημερώματα της Τετάρτης (τοπική ώρα, 04:19 ώρα Ελλάδας), κοντά στον δήμο της Βιανγκράντε.
Σύμφωνα με το BBC, υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε κάποια κτίρια, εξαιτίας της τελευταίας από μια σειρά σεισμικών δονήσεων που καταγράφονται μετά την ηφαιστειακή έκρηξη στην Αίτνα τη Δευτέρα.
https://twitter.com/MorenoMantilli/status/1077774270271549441
https://twitter.com/siciliatoday/status/1077763337621065732
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένα ακόμα βήμα προς την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης η Οδηγία της ΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία – Νέα πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αναδρομικά: Πότε θα τα πάρουν δικαστικοί και πανεπιστημιακοί. Τι θα γίνει με τους γιατρούς του ΕΣΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Μπορούν να μειώσουν το λογαριασμό; Ποια προσφέρονται στην αγορά
- Χορηγική συμφωνία-μαμούθ για το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ άνω των 100 εκατ. ευρώ
- Τραγωδία στη Χίο: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με πλεούμενο που μετέφερε μετανάστες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.