ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αν και η συσκευή του κινητού τηλεφώνου της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι Αρχές μπόρεσαν να εντοπίσουν τις τελευταίες συνομιλίες της πριν από την άγρια δολοφονία της, όπως και ποιοι ήταν οι συνομιλητές της.
Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, οι Αρχές γνωρίζουν πλέον με ποιους και πότε μίλησε η κοπέλα, αλλά και ποιοι την έψαχναν, πριν και μετά το έγκλημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δείχνουν ότι στις 27 Νοεμβρίου, η 21χρονη μιλούσε κυρίως με την καλύτερη φίλη της, ενώ από τις 28 του μήνα και μετά, την αναζητούν οι δικοί της άνθρωποι.
Στις 30 του μήνα, υπάρχουν πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο.
Την 1η Δεκεμβρίου την αναζητάει μια φίλη, που μένει στον ίδιο δρόμο με τον Έλληνα κατηγορούμενο.
Η τελευταία κλήση έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σιωπηρή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για το θάνατο της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας για τις γιορτές» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.