ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμη και αύριο ενδέχεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η τροπολογία για το ακατάσχετο στους λογαριασμούς των αγροτών, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.
Το ύψος του ακατάσχετου, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται να είναι 7.500 ευρώ. Στο μεταξύ, την Πέμπτη θα γίνει η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τη διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος. Βασικό θέμα της σύσκεψης θα είναι αυτό των ανοικτών τιμών στο βαμβάκι.
Την ίδια μέρα αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το υπόλοιπο 30% της ενιαίας ενίσχυσης καθώς και τα χρήματα από το «πρασίνισμα», ενώ τις επόμενες μέρες, με πιο πιθανή την Παρασκευή, προβλέπεται να γίνει η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης που αφορά τις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΔΜΗΕ, Αlpha Bank, Intracom, Aegean, Amazon, Dianna Shipping, Meta, Palantir
- Πέτρος Τσώμος (Bluesites): Το real estate δεν αφορά μόνο τα κτίρια, αφορά αποφάσεις που αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε
- Η ΔΕΘ θα κλειδώσει τον Αύγουστο αλλά η αύξηση του πετρελαίου φέρνει νέες παρεμβάσεις
- Elikonos Capital: Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τις επενδύσεις σε δυναμικές ελληνικές εταιρείες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.