Ο λόγος για τον Alan Wilzig, η έμπνευση πίσω από ένα χαρακτήρα της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street», που έριξε την τιμή του condo του στην Tribeca από 38.5 εκ. δολάρια στα 24.885 εκ. δολάρια. Αυτή είναι η δεύτερη μείωση – είχε αρχίσει στα 44 εκ. δολάρια το 2014 πρίν αλλάξει το Μάιο του 2015.
Αυτή τη φορά, το condo έχει ολοκαίνουριες φωτογραφίες και τα πιο εκκεντρικά χαρακτηριστικά του φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί. Το 6.500 τετραγωνικά μέτρα σπίτι στην Hubert Street 3 , έχει 2.200 τετραγωνικα μέτρα βεράντα, πίσω αυλή, τρία υπνοδωμάτια και ένα γκαράζ όπου Wilzig αποθηκεύει σήμερα αναμνηστική μοτοσικλέτα του. Οι Nest Seekers International εχουν αναλάβει την πωληση του σπιτιού αυτά τη φορά.
Στην ταινία, Wilzig ενέπνευσε τον χαρακτήρα του κυρίου που στη σκηνή με το πάρτυ στην πισίνα γνώρισε στο Leonardo DiCaprio τη μελλοντική σύζυγό του.
Μερίκες φωτογραφίες του σπιτιού:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου













Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.