ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός ανεσύρθη μέσα από το αυτοκίνητό του με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος, ο εμβληματικός επιχειρηματίας του λιμανιού, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και ιστορικός πρόεδρος της «Χορωδίας Μυτιλήνης».
Το δυστύχημα συνέβη περί τις 15:30 όταν ο άτυχος Αντώνης Πίκουλος επιχείρησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του δίπλα στο πεζοδρόμιο, ακριβώς απέναντι από το τουριστικό και ναυτιλιακό πρακτορείο που διατηρεί η οικογένειά του, δίπλα ακριβώς από το λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Για άγνωστους λόγος ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και με ταχύτητα έπεσε στο λιμάνι όπου και βυθίστηκε σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την άκρη της προβλήτας.
‘Αμεσα έπεσαν στη θάλασσα δύο νεαροί που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται εκεί, χωρίς όμως οι προσπάθειες τους να έχουν αποτέλεσμα αφού το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει και ένα τμήμα του είχε βυθιστεί στη λάσπη του πυθμένα σε βάθος περίπου πέντε μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας.
Τελικά περίπου στις 6 το απόγευμα ανασύρθηκε το αυτοκίνητο από το οποίο και απεγκλωβίστηκε νεκρός, ο ναυτιλιακός πράκτορας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Aegean, ΟΠΑΠ, Lamda, Tesla, Apple, Amazon
- Ποια μετοχή μυρίζει μπαρούτι και ποιες θα ευνοηθούν όταν γίνουμε ώριμη αγορά
- Safer behind the wheel: Το καινοτόμο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στην ασφαλή οδήγηση
- ΟΣΕ: Ποια θα είναι η ηγεσία του νέου οργανισμού
