Διαζύγιο πήραν μετά από 15 χρόνια γάμου η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Καλδής.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, o χωρισμός του ζευγαριού ήταν αθόρυβος, καθώς κρατούσαν πάντα πολύ χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή και μόνο άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον γνώριζαν αυτή την εξέλιξη.
Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Αλέξανδρος Καλδής έζησαν μαζί για 22 χρόνια. Στο διάστημα αυτό παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, την δεκατετράχρονη Χριστίνα.
Στο πέρασμα του χρόνου , ένιωσαν πως η σχέση τους έχει φθαρεί και αποφάσισαν να ζήσουν πλέον σε ξεχωριστά σπίτια, χωρίς να υπάρξει μεταξύ τους οποιαδήποτε ένταση. Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση και προτεραιότητά τους είναι το παιδί τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόρος: Η «Μικρή Βενετία» του Αργοσαρωνικού που συνδυάζει ιστορία, φύση και αυθεντική νησιωτική γοητεία
- Βουλή: Στην Ολομέλεια η Κύρωση Σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας
- Στένωση καρωτίδας και ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο: Τι πρέπει να γνωρίζουμε
- Wärtsilä Corporation: Στα 2,8 δισ. δολάρια τα έσοδα με ρεκόρ παραγγελιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.