Menu

Χελώνες από πέτρα και πουλιά από χαυλιόδοντες – Εκπληκτικά ευρήματα

Business Of Fashion

Στα τάρταρα η τηλεθέαση του φετινού σόου της Victoria’s Secret

Comments

Κακά μαντάτα για την Victoria’s Secret αυτήν την εβδομάδα, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης για την επίδειξη του 2018 ήταν πολύ απογοητευτικά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία, φέτος παρακολούθησαν το φαντασμαγορικό σόου του αμερικανικού brand εσωρούχων, ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική. Πρόκειται για ιστορικό χαμηλό.

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν οι Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και Μπεχάτι Πρίνσλου, οι οποίες βάδισαν στην πασαρέλα με σετ εσωρούχων από κρύσταλλα και τα πολυπόθητα φτερά του brand. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο από το ABC την περασμένη Κυριακή.

Η μετάβαση από το CBS και από Τρίτη σε Κυριακή φαίνεται πως δεν ευνόησε το σόου, ωστόσο φαίνεται πως δεν βοήθησαν και τα σχόλια του Εντ Ράζεκ, υπεύθυνου μάρκετινγκ του brand, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν πήραν μέρος plus size ή τρανσέξουαλ μοντέλα στην επίδειξη.

«Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανσέξουαλ στην επίδειξη;» ρωτήθηκε. «Όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει» απάντησε. «Λοιπόν, γιατί όχι;» ρωτήθηκε. «Επειδή το σόου είναι μια φαντασία» εξήγησε σε συνέντευξη στο Vogue, προτού κληθεί να απαντήσει γιατί ποτέ δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ένας plus size Άγγελος στην πασαρέλα: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ειδικό plus size αφιέρωμα για την τηλεόραση (το 2000). Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι’ αυτό και ακόμη δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

Η τραγουδίστρια Halsey, που ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που τραγούδησαν στο σόου του 2018 αναφέρθηκε επίσης στα σχόλια του Ράζεκ και εξέφρασε τη στήριξή της στην LGBTQ+ κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eίναι γεγονός! Η Victoria’s Secret θα λανσάρει και πάλι μαγιό μετά από τρία χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις «άγγελοι» της Victoria’s Secret κάνουν πυτζάμα πάρτυ στο Plaza Hotel

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία και τέσσερα πακέτα συνδρομών… για μία μπάλα! Πόσο κοστίζει να δεις ποδόσφαιρο
Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει τη Μίνα Καραμήτρου – Η ανακοίνωση του σταθμού
Ο Απόστολος Μαγγηριάδης αποχαιρετά την ΕΡΤ – Η ανάρτησή του
Eurovision 2027: Στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας ο 71ος διαγωνισμός
Πώς Disney+, Amazon και Netflix αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη του αθλητισμού στην Ευρώπη και πώς επηρεάζεται η Ελλάδα
«Οδύσσεια»: Ξεπέρασε το «The Dark Knight Rises» – Η μεγαλύτερη επιτυχία του Κρίστοφερ Νόλαν
Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
3.206.587 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο