ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μια συμβολική κίνηση, φορώντας κίτρινα γιλέκα, μέλη της Λαϊκής Ενότητας προεξάρχοντος του προέδρου του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από την γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στο κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία «είναι ενάντια στον αυταρχισμο της κυβερνησης Μακρον», όπως αναφέρουν.
Έξω από την πρεσβεία είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απαγόρευσαν στα μέλη της ΛΑΕ να προσεγγίσουν την είσοδο.
Νωρίτερα, τα μέλη της ΛΑΕ είχαν διαμαρτυρηθεί έξω από συμβολαιογραφείο επί της οδού Αιόλου στο κέντρο της Αθήνας, δηλώνοντας ότι τα μαζικοποιημένα λαϊκά κινήματα μπορούν να πετύχουν νίκες. Κρατώντας πανό φώναξαν συνθήματα ενάντια στον εκπλειστηριασμό της λαϊκής περιουσίας.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Al5jJ75drwU
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Φωτιά» οι τιμές για την αγορά ακινήτου στην Αττική: Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού
- Βάντεφουλ: «Συμφέρον μας να είναι ανοιχτά τα Στενά του Ορμούζ, αλλά είναι νωρίς για συμφωνίες με κράτη του Κόλπου και το Ιράν
- «Πριν έρθει η Λευτεριά»: Ένα βιωματικό οδοιπορικό στην Ελληνική Επανάσταση
- Νέα «καρφιά» Ανδρουλάκη: Το κίνημα δεν χωρίζεται σε παρατάξεις ή «τιμάρια»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.