ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ένα διαφορετικό επίπεδο πέρασαν οι τουρκικές προκλήσεις τα τελευταία 24ωρα στην Κύπρο, μεταφέροντας τις απειλές κυριολεκτικά στα βάθη της θάλασσας.
Μέλη του ακραίου εθνικιστικού «Καλού κόμματος» της Τουρκίας, πραγματοποίησαν κατάδυση στα ανοιχτά της κατεχόμενης Κερύνειας. Στον βυθό ξεδίπλωσαν και φωτογραφήθηκαν με πανό στα οποία γίνονταν αναφορά για την «Αισέ» η οποία μπορεί να φύγει πάλι για να ολοκληρώσει τις διακοπές της. Πρόκειται για μια αναφορά στην τουρκική εισβολή το 1974 στην Κύπρο, όπου το συνθηματικό των τουρκικών δυνάμεων για την έναρξη της επιχείρησης ήταν «Η Αϊσέ πάει διακοπές».
Η απάντηση ήρθε από το εθνικιστικό κόμμα της Κύπρου ΕΛΑΜ (αδελφό της Χρυσής Αυγής). Δύτες με επικεφαλής στέλεχος του ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου) έκαναν κατάδυση κρατώντας ένα πανό που έγραφε: “Μολών Λαβέ, Κύπρος γη Ελληνική”.
Ακολούθησε νέα κατάδυση από Τουρκοκύπριους, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της λύσης του Κυριακού με πανό που έγραφε: “Η Ειρήνη δεν μπορεί να εμποδιστεί”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Θα αποζημιώσω τους πέντε τραυματίες», είπε ο 89χρονος μετά τους πυροβολισμούς στον ΕΦΚΑ – «Με κλείδωνε στο σπίτι», εξομολογήθηκε η κόρη του (Βίντεο)
- Δένδιας για Πρωτομαγιά: «Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου κυρίαρχη προτεραιότητα της ΝΔ»
- Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Επεισόδια και συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη
- Αλουμίνιο: Άνοδος στις τιμές καθώς ο Τραμπ υπόσχεται να διατηρήσει τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.