ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο συγκεντρώσεις είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στη δυτική Θεσσαλονίκη, σε μικρή απόσταση η μία από την άλλη, στη σκιά των επεισοδίων των προηγούμενων ημερών στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να έρθουν σε επαφή οι συμμετέχοντες στις δύο κινητοποιήσεις.
Μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης «Ιερός Λόχος» έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Τερψιθέας, στη Σταυρούπολη, ύστερα από σχετικό κάλεσμα.
Ως απάντηση, μέλη συλλογικοτήτων και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου καθώς και μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς απηύθυναν κάλεσμα σε “αντιφασιστική” κινητοποίηση, με σημείο συγκέντρωσης το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.
Η οδός Λαγκάδα, στο σημείο αυτό, είναι κλειστή και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Φωτογραφίες: thestival.gr
Διαβάστε επίσης
Πέθανε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ιωάννης Παλαιοκρασσάς
Παναγιώτοπουλος: Ιστορικών διαστάσεων η συμφωνία Ελλάδας Γαλλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Exxon Mobil: Εξετάζει την εξαγορά περιουσιακών στοιχείων της Lukoil
- Ρωσικά ΜΜΕ: Απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην υπουργού Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού
- Τουρκική προεδρία: Η προμήθεια φυσικού αερίου της Τουρκίας από τη Ρωσία συνεχίζεται αδιάλειπτα
- Κυψέλη: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για γηροκομείο που έκλεισε από την Περιφέρεια – «Μας απειλούσαν για να δίνουμε ηρεμιστικά σε ηλικιωμένους»