ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας κατηγορούμενος για συμμετοχή στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού θα οδηγηθεί στη φυλακή ενώ ακόμα 10 από τους 63 κατηγορούμενους που μέχρι τώρα έχουν απολογηθεί αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Οι μαραθώνιες απολογίες συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα.
Ο κατηγορούμενος που κρίθηκε προφυλακιστέος έχει, κατά το κατηγορητήριο, το ρόλο του “γυρολόγου”, που συγκέντρωνε για την εγκληματική οργάνωση κοσμήματα και τιμαλφή.
Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι 10 που αφέθηκαν ελεύθεροι, αρνήθηκαν τις κατηγορίες.
Πρόκειται για υπαλλήλους της αλυσίδας των ενεχυροδανειστηρίων, επιχειρηματίες χρυσού, αλλά και δύο ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων.
Σύμφωνα με τα κατηγορητήρια, οι 10 ήταν χαμηλόβαθμα στελέχη στην ιεραρχία των δύο φερομένων ως εγκληματικών οργανώσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελεύθερα επτά άτομα από το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Άμπου Ντάμπι: Ο μεγάλος τελικός σε εικόνες
- Η παρουσία Εξάρχου και Παπασταύρου στην εκδήλωση Τραμπ – Η Ελλάδα στο επίκεντρο των μεγάλων ενεργειακών εξελίξεων
- ΕΔΕΥΕΠ: Επενδύσεις 4 δισ. ευρώ στη δέσμευση και αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα
- Ο Μυτιληναίος υπέρ της τοποθέτησης του Jamie Dimon: Η Κομισιόν έφτασε να μην λογοδοτεί σε κανέναν