ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περίοδο χάριτος ενός μήνα σκοπεύει να προσφέρει προς την Χαλυβουργική για το χρέος της προς τη ΔΕΗ, κρίνει σκόπιμο να προσφέρει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σταθάκης.
Όπως ανέφερε ο κ. Σταθάκης, «η Χαλυβουργική έχει αθετήσει κατ’ επανάληψη τις υποχρεώσεις της έναντι της ΔΕΗ. Με πρωτοβουλία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έγιναν διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο εταιρειών για την αντιμετώπιση του προβλήματος», δήλωσε ο κ. Σταθάκης.
«Διαπιστώθηκε ότι η Χαλυβουργική βρίσκεται εν μέσω δικαστικής διαμάχης για τη διαχείριση της εταιρείας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα. Κρίνουμε σκόπιμο η ΔΕΗ να προσφέρει περίοδο χάριτος ενός μήνα, προτού εκτελεστούν τα προβλεπόμενα αναγκαστικά μέτρα», κατέληξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΕΗ: Κόβει το ρεύμα στη Χαλυβουργική λόγω οφειλών 32 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιστολή Φαραντούρη στον Ιταλό ΥΠΕΞ: «Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Ελλάδα στη Μεσόγειο»
- Πώς θα εξασφαλίσετε υψηλότερη σύνταξη – Τι συμφέρει μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες
- Metlen: Ποδαρικό με limit up….σαν χειροκρότημα- Νέο κεφάλαιο νέα δυναμική
- Τηλεπικοινωνίες: Πεδίο ανταγωνισμού οι συνδέσεις FTTH σε μια αγορά που μεγαλώνει
