ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε από το Nomads. Οι τρεις μονομάχοι από την ομάδα των Επίλεκτων ήταν ο Μάριος Ακριβόπουλος, η Αθηνά Κωστοπούλου και ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο ηθοποιός έχασε και έτσι ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Μάριο Ακριβόπουλο.
Τελικά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να σώσει τον Χρήστο Βασιλόπουλο, θέτοντας εκτός παιχνιδιού τον Μάριο Ακριβόπουλο.
https://youtu.be/DoikfAW1epI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nomads: Σε άσχημη κατάσταση η Ντάρια – Κατέρρευσε μετά το παιχνίδι (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Επέστρεψε στην Αθήνα η Μαριάννα Καλέργη (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 19 έως 25 Νοεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.