• LIFE&STYLE

    «Σφαγή» στο My Style Rocks μεταξύ της Ναντίν και του Κουδουνάρη (video)

    ναντιν-κουδουναρης

    Στέλιος Κουδουνάρης και Ναντίν


    Από την άφιξή της κιόλας στο My Style Rocks η Ναντίν έχει ξεκινήσει πολλές κόντρες με τις συμπαίκτριές της, ενώ αυτή τη φορά κατάφερε να φέρει μέχρι και τον Στέλιο Κουδουνάρη στα όριά του. Ο κριτής από την αρχή της κριτικής του συμβούλευσε την παίκτρια να μάθει να ακούει τις συμπαίκτριές της και να σταματήσει να γίνεται τόσο επιθετική. Παράλληλα, σχολίασε πως το σημερινό της outfit ήταν πολύ απλό και δεν είχε κάτι ιδιαίτερο πάνω του.

    Από την πλευρά της, η Ναντίν δεν μπόρεσε να δεχτεί την κριτική, ενώ υποστήριξε ότι νιώθει αδικημένη από όλους τους κριτές. Όταν δε, η διαγωνιζόμενη έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον Στέλιο Κουδουνάρη για τον τρόπο που βαθμολογεί, εκείνος έγινε έξαλλος.

    «Όταν μιλάς και με στήνεις στον τοίχο να ξέρεις τι λες. Ξέρω για το κάθε look τι βαθμολογία έχω βάλει και γιατί…», είπε, μεταξύ άλλων ο κριτής, ενώ η Ναντίν κοιτούσε απαξιωτικά από την άλλη.

    Στη συνέχεια, όταν ήρθε η στιγμή να κάνει η Ναντίν την κριτική της στην Ιωάννα, με την οποία δεν τα πάει καθόλου καλά, εκείνη σχολίασε με απόλυτη ειρωνία πως είναι τέλειο το outfit της. Μάλιστα, αποφάσισε από μόνη της να αλλάξει την βαθμολογία που της είχε δώσει, κάτι που, όπως ανακοίνωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, απαγορεύεται.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Σκουλός: Η κίνηση του κριτή του GNTM που έκανε όλους να αναρωτιούνται

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: «Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν τα έχω με την Σπυροπούλου!» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κέιτ Μίντλετον έντυσε τον πρίγκιπα Λούις όπως η Νταϊάνα τον Ουίλιαμ (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ