ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Αποκάλεσε τον κ Πολάκη «αγράμματο υποκείμενο» που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί ανάγκης παρέμβασης της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη.
Έγινε αναπληρωτής υπουργός επειδή υπερασπίστηκε τον Tσίπρα είπε επίσης η κα Κωνσταντοπούλου. «Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χιούμορ» Πολάκη για τους νεκρούς σε Μάτι και Καλιφόρνια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρκάς για τη «στροφή» Τσίπρα στους σοσιαλδημοκράτες του SPD
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέες δηλώσεις Παπακώστα: «Kάποιοι αρνούνται να διαβούν τον Ρουβίκωνα και να συμπεριφερθούν υπεύθυνα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Χάκαραν το email του και παρήγγειλαν 200 Porsche και Mercedes και 25 όπλα
- ALTER EGO MEDIA: Απόσχιση των κλάδων παραγωγής περιεχομένου και τηλεοπτικής μετάδοσης του MEGA σε δύο θυγατρικές
- Ψυχρολουσία Ερντογάν στον ΟΗΕ: Μόλις 3 ψήφους έλαβε ο Σινιρλίογλου για τη Γενική Γραμματεία – Ο ρόλος Ελλάδας και Κύπρου
- BC Partners: O Νίκος Σταθόπουλος εγκαταλείπει το Ηνωμένο Βασίλειο και μεταφέρει την έδρα του στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.