ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να δώσει τέλος στην Πρωθυπουργία τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέα του, όπως τη χαρακτηρίζει εν συνεχεία. Και ενώ αυτό επιδιώκει, καταγγέλλει ταυτόχρονα τον Πρωθυπουργό για πλήρη ανικανότητα στη διαχείριση καίριων για τη χώρα ζητημάτων, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στη συνέχεια της ζωής της χώρας.
Θα επιμείνει, λοιπόν, στο αίτημα του για άμεση προσφυγή στις κάλπες στη συζήτηση της Παρασκευής στη Βουλή.
Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιμείνει στη στρατηγική της σφοδρής αντιπαράθεσης καθώς μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αξιολόγησης εκτιμά πως το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να στήσει και πάλι ένα σκηνικό ρήξης όπως είχε κάνει και πριν ένα χρόνο.
Όλα αυτά την ίδια ώρα που τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό ο Αλέξης Τσίπρας να πραγματοποιήσει έναν εκλογικό αιφνιδιασμό με αφορμή τα νέα σκληρά μέτρα που θα αναγκαστεί να αποδεχθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως η ΝΔ δεν έχει κανένα θέμα με την πρόταση της κυβέρνησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια και τα χρέη των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ.
Θα ζητήσει, παρόλα αυτά να δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τη δική του πρόταση για εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει τα αίτια που η χώρα μπήκε στο τρίτο μνημόνιο καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης «Βαρουφάκη-Τσίπρα» όπως λέει χαρακτηριστικά.
Χθες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος σχολιάζοντας την κοινή συνέντευξη των υπουργών που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση ανέφερε ότι «το έργο είναι παιγμένο ξανά και ξανά. Από την «επικείμενη συμφωνία» στη «σύγκρουση». Και από τη “σύγκρουση” στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
http://www.mononews.gr/ma-ti-pai-na-kani-ston-hollande-o-tsipras-i-apofasis-lamvanonte-apo-merkel-lagarde/37813
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας – Γκίλφοϊλ: Συζήτησαν για τη σύμπραξη της Ελλάδας με την Εθνική Φρουρά της Φλόριντα
- Όρμπαν σε Πούτιν: «Στο πλευρό σου με κάθε τρόπο» – Προτείνει σύνοδο στη Βουδαπέστη
- Alpha Bank στην Κέρκυρα: Ο πολιτισμός στο επίκεντρο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης
- ΥΠΕΝ: Διαδοχικές συσκέψεις την Μεγ. Τετάρτη για την ενεργειακή ασφάλεια λόγω Πάσχα και πολέμου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.