ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πιο ζεστός Απρίλιος θα είναι ο φετινός αφού μέσα στην εβδομάδα θα δούμε την θερμοκρασία να αγγίζει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Σήμερα στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις στα ορεινά, ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά θα επικρατεί τοπικά περιορισμένη ορατότητα λόγω ομίχλης.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 10 έως 27 στη βόρεια Ελλάδα, 12 έως 25 στη δυτική Ελλάδα, 11 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 3 και τοπικά στα πελάγη 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία από τα δυτικά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/dite-an-iste-to-agapimeno-pedi-ton-gonion-sas/37741
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Εξοικονομώ»: 50% περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα αναβάθμισης – αλλαγής συσκευών
- Προσιτή ενέργεια: Τι σημαίνει ευελιξία στην πράξη – Πώς ο Πόλεμος στο Ιράν έφερε πιο κοντά το φυσικό αέριο στην Ευρώπη
- Τελεσίγραφο 48 ωρών του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιράν να ανοίξει το Στενό του Oρμούζ – Με επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές προειδοποίησε ότι θα απαντήσει η Τεχεράνη (Live Upd)
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.