ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατρός καρδιολόγος και μάλιστα πανεπιστημιακής καριέρας είναι ο άνθρωπος που φέρεται να τέλεσε τον μαϊμού γάμο στη Χαλκίδα.
Είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ιατρικούς κύκλους και θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους επιστήμονες στο χώρο του.
Ωστόσο, τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα, όσο προχωράει η έρευνα, είναι ιδιαίτερα περίεργα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, έχει διαπιστωθεί ότι, ο γιατρός είχε στην κατοχή του 4 ταυτότητες οι οποίες βέβαια είναι πλαστές.
Το γεγονός διερευνάται εξονυχιστικά, καθώς δεν αποκλείεται να καταγραφούν και άλλες παράνομες πράξεις, όπως για παράδειγμα γάμοι μαϊμού και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Πηγή: evialed.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Για κανιβαλισμό των ΜΜΕ κάνει λόγο ο γιατρός που φαίνεται να συνδέεται με το θάνατο της Λαγούδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεύθερος με όρους ο γιατρός στην Κρήτη που αυνανιζόταν ενώ εξέταζε ασθενή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα: 2 στους 3 ασθενείς δεν ακολουθούν τις οδηγίες του γιατρού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιαπωνία: Πρώτη παράδοση ρωσικού πετρελαίου, μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Met Gala 2026: Διασημότητες και τα έργα τέχνης που ενέπνευσαν την εμφάνισή τους – συγκλονίζει η Madonna
- To Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο χαιρετίζει τον διάλογο στο ΙΜΟ για την αποαπανθρακοποίηση
- Νέα ένταση στο Ορμούζ: Η Τεχεράνη κάνει λόγο για αμερικανικές επιθέσεις με 5 νεκρούς σε πολιτικά σκάφη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.