ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την εκτίμηση ότι κατά πάσα πιθανότατα ο σεισμός στη Ζάκυνθο ήταν ο κύριος, έκανε ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης. Ο Άκης Τσελέντης είπε ότι «ο κόσμος πρέπει να είναι στα κάγκελα» και τόνισε ότι κατά 98% ήταν ο κύριος σεισμός.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι τις επόμενες μέρες θέλει μεγάλη προσοχή.
Όπως ανέφερε καταγράφηκαν τουλάχιστον 30 μετασεισμοί. Ταυτόχρονα προέβλεψε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει ένας σεισμός 6 Ρίχτερ.
Όπως είπε πρέπει «να γίνει σεισμός κοντά στα 6 – 6,1 Ρίχτερ. Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν γίνει. Ο σεισμός θα γίνει τις επόμενες μέρες και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα».
Ο κ. Τσελέτης επεσήμανε ότι τις επόμενες μέρες οι κάτοικοι θα καταλαβαίνουν πολλές ισχυρές δονήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ισχυρός σεισμός 6,4 ρίχτερ έπληξε τη Ζάκυνθο: Τεράστιες υλικές ζημιές-Κλειστά τα σχολεία (video & pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός εως 6,9 στην Ζάκυνθο. Έξι σεισμικές δονήσεις μέσα σε διάστημα 32 λεπτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Παιδείας: Σχέδιο για πλήρη αποκατάσταση και αξιοποίηση εμβληματικού ακινήτου του ΙΚΥ στη Βιέννη
- Η ασφάλεια των νέων σε πρώτο πλάνο – Νάνση Βέρρα στο MAD Forum 2026: «Η Allwyn υιοθετεί ένα πλέγμα μηχανισμών προστασίας»
- Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βόμβες» Σημανδράκου για Αυγενάκη – Ασφυκτικές πιέσεις να «αποδεσμευτούν τα δεσμευμένα ΑΦΜ»
- TÜV NORD Ελλάδας: Ο Χάρης Τολούμης αναλαμβάνει δεύτερος διευθύνων σύμβουλος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.