ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Kαθένας με την τρέλα του, όπως λέει και ο σοφός λαός μας, όμως καμία φορά η τρέλα “στοιχίζει ακριβά”. Το ίδιο συνέβη και με έναν ριψοκίνδυνο στην Ινδονησία, ο οποίος για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο επιχείρησε να φιλήσει, ακούσατε ακούσατε, ένας αλιγάτορα.
Η σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο και ο “κασκαντέρ” Ινδονήσιος πιάνει τον αλιγάτορα και με το ένα του χέρι του κρατά την ουρά και με το άλλο του τον λαιμό. Στη συνέχεια, τον σηκώνει δίπλα του και προσποιείται πως τον φιλά. Στον κροκόδειλο όμως, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, δεν πολυαρέσει όλη αυτή η φάρσα και αντιδρά «αρπάζοντας» τον άνδρα και δαγκώνοντας τον στο πρόσωπο.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καραβίας (Eurobank): «Δεν αρκεί να μοιράζουμε την πίτα, πρέπει να μεγαλώσουμε την οικονομία» – Ανάγκη για παραγωγικές επενδύσεις
- Η Σίλια Κριθαριώτη με τον Παναγιώτη Τσάκο στο επικό Halloween πάρτι της Χάιντι Κλουμ
- Νέα κυβερνοεπίθεση στα σούπερ μάρκετ: Καταψύκτες στους 55 βαθμούς – Τρόφιμα εκατομμυρίων στα σκουπίδια
- Πλάκα: Απολογούνται οι 3 κλέφτες χαλκού που προκάλεσαν την έκρηξη με τους 6 νεκρούς – «Είμαι συντετριμμένος, δεν φταίω εγώ» (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.