ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται οι 22 συλληφθέντες – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί, θυρίδες και «εγκέφαλοι» της οργάνωσης
Μετά από μία εξαντλητική ανακριτική διαδικασία δύο ημερών, ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και η απολογία της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου.
Η Σταυρούλα Κουράκου, κατηγορούμενη και η ίδια για ξέπλυμα 2,8 εκατομμυρίων φράγκων, ακολούθησε την ίδια γραμμή της απόλυτης άρνησης, όπως και ο πρώην υπουργός.
Μετά την εμφάνιση του ζευγαριού ενώπιον και της εισαγγελέως, θα ακολουθήσει η διάσκεψη με την ανακρίτρια και η απόφαση για την ποινική τύχη των 2 κατηγορουμένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ημέρα κρίσεως για τον Γιάννο Παπαντωνίου: Τι είπε στην διήμερη απολογία του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Επιπλέον 1.243 νεκροί εν μέσω καύσωνα το διάστημα 3 με 22 Ιουλίου
- Χάρβαρντ: Θα πληρώσει $53 εκατ. σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για το σκάνδαλο με την πώληση ανθρώπινων μελών στη μαύρη αγορά
- Χρυσός: Ανοδική αντίδραση μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Ματ Χάγκενγκρουμπερ είναι ο νέος γενικός πρόξενος στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.