ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από μία εξαντλητική ανακριτική διαδικασία δύο ημερών, ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και η απολογία της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου.
Η Σταυρούλα Κουράκου, κατηγορούμενη και η ίδια για ξέπλυμα 2,8 εκατομμυρίων φράγκων, ακολούθησε την ίδια γραμμή της απόλυτης άρνησης, όπως και ο πρώην υπουργός.
Μετά την εμφάνιση του ζευγαριού ενώπιον και της εισαγγελέως, θα ακολουθήσει η διάσκεψη με την ανακρίτρια και η απόφαση για την ποινική τύχη των 2 κατηγορουμένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ημέρα κρίσεως για τον Γιάννο Παπαντωνίου: Τι είπε στην διήμερη απολογία του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όταν η Ελλάδα έκανε τα πρώτα της αποφασιστικά βήματα στην ψηφιακή εποχή, ο κ. Γεωργιάδης ήταν εκεί ως πολέμιός της
- Τζένσεν Χουάνγκ: Η τεχνητή νοημοσύνη ανοίγει νέες ευκαιρίες για τη νέα γενιά
- Reuters: Πτώση στις εξαγωγές πετρελαίου του Ιράκ λόγω Ορμούζ
- Όταν η Νικόλ Κίντμαν συνάντησε την Δαναΐδα του Μπρανκούζι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.