Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge σήμερα το πρωί έφτασαν στη Βομβάη για την πρώτη βασιλική περιοδεία τους ως ζευγάρι για σχεδόν δύο χρόνια. Έφτασαν 20 λεπτά νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα σε μια πτήση της British Airways από το Λονδίνο με μεγάλη συνοδεία που θα είναι μαζί τους στην επταήμερη εκδρομή τους στην Ινδία και το Μπουτάν. Δεν υπήρξε καμία επίσημη φωτογραφική κάλυψη στο αεροδρόμιο και το ζευγάρι κατευθύνθηκε ευθεία μακριά σε ένα κομβόι στο ξενοδοχείο Taj Mahal Palace, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη δέσμευση τους για την επίσκεψη.
Ο William και η Kate κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο για τα θύματα του ξενοδοχείου από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2008 στη Βομβάη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Συγκρατημένες κινήσεις στο άνοιγμα της Δευτέρας – Η Goldman Sachs πιέζει τον Dow Jones
- Μαγιάρ για Ουκρανία: Αποκλείεται η ένταξη στην ΕΕ μιας χώρας σε εμπόλεμη κατάσταση – Δεν θα τηλεφωνήσω στον Πούτιν
- Goldman Sachs: Κέρδη-ρεκόρ πενταετίας στο πρώτο τρίμηνο, «βαρίδι» για τη μετοχή τα ομόλογα
- Γαλλία: Πατέρας κρατούσε φυλακισμένο για πάνω από εναν χρόνο τον 9χρονο γιο του σε ένα βαν


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.