ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ράλι και οι εντυπωσιακές βουτιές, το deal Στάσση με Μπέζος, στρατηγικό deal Εξάρχου στις ΑΠΕ με ΔΕΠΑ, τα πέναλτι του Αθανασίου (Lamda), ποιοι ανησυχούν για τον Νικηφοράκη, και ένα quiz με τον Γιώργαρο τον μαρτυριάρη του ΔΑΑ
Την υπογραφή της συμφωνίας πώλησης στον όμιλο Μυτιληναίος του ποσοστού 50% που κατέχει στην Μ&Μ Gas ανακοίνωσε η Motor Oil. Όπως σημειώνει η τελευταία σε σχετική της ανακοίνωση, ο όμιλος «Μυτιληναίος» πλέον θα καταστεί μοναδικός μέτοχος της εν λόγω εταιρείας.
Η συμφωνία, που θα πρέπει να λάβει τώρα την έγκριση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, καθιστά πλέον τον Μυτιληναίο μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.
Επιπλέον έγινε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η πώληση του ποσοστού 50% που κατείχε η Motor Oil στην Nur-Moh Α.Ε. Ηλιοθερμικής Ενέργειας στην εταιρεία Nur Energie LTD, η οποία κατέστη μοναδική μέτοχος της εν λόγω εταιρείας.
«Οι παραπάνω κινήσεις εντάσσονται στη στρατηγική ορθολογισμού των δραστηριοτήτων του Ομίλου Motor Oil» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας πώλησης του ποσοστού 50% που κατέχει στην Μ και Μ Α.Ε. ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ στον ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. που πλέον θα καταστεί μοναδικός μέτοχος της εν λόγω εταιρείας. Η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση έγκρισης από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
Επιπρόσθετα ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της πώλησης του ποσοστού 50% που κατείχε η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. στην NUR-MOH Α.Ε. ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ στην εταιρεία NUR ENERGIE LTD η οποία κατέστη μοναδική μέτοχος της εν λόγω εταιρείας.
Οι παραπάνω κινήσεις εντάσσονται στη στρατηγική ορθολογισμού των δραστηριοτήτων του Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Motor Oil: «Απογειώνει» την τιμή-στόχο για τη μετοχή η Eurobank Equities
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σπάει» η κοινοπραξία της Μυτιληναίος με τη Motor Oil – Πού καταλήγει το 100% της «M&Μ Gas»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
- Η ΕΕ πιέζει τους εταίρους για επιπλέον χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Σαουδική Αραβία: Από φωτιά σε δεξαμενή καυσίμων της Aramco οι καπνοί κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ
- Γαλλία: Το σχέδιο του προϋπολογισμού του 2027 θα συμμορφώνεται με τις συστάσεις της ΕΕ για τις δαπάνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.